Meg og Mediene

Hei alle dere søte lesere ! <3

Idag er en av de beste dagene. Gjett hva som går på tv'en ?

Uansett så har Borgny, Borghild og Bård navnedag. Guuuud, hvor tiden flyr..... Ikke lenge igjen til publisering av dette innlegget nå. Gi meg 4 minutter, mulig jeg spør om ett minutt til... (dette på grunn av at det tar faktisk litt tid å legge ut bilder og)

Var forresten innom skomesteren idag. HAHA, dere aner ikke hva som skjedde der!??!?!?!? (JEPP, JEG ER GLAD). Jeg har jo som nevnt tidligere på bloggen vært veldig "keen"(usikker på hvordan det skrives.. tror det er det de unge pleier å skrive istede for "forelsket" nå for tiden....) på skomesteren.. Og idag så klarte jeg å dumme meg litt ut.. FADEREN!! Hvorfor er ikke Gud med meg ??!!?!??! VIL DU MEG NOE VONDT? Da kan du heller skrive meg et brev og sende det i posten !

(UTROPSTEGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Link til bildet: http://www.google.no/imgres?q=kino&um=1&hl=no&no/norskkino/horten/om/dia/&ei=b77YTtabF8qJ4gSxspGPDg&zoom=1&iac... + litt mere!

HAHA, synes dette bildet passer bra til dagens innlegg. Tror jeg skal på kino til uken! AHH GLEDER MEG!

MVH A.L

Ha en fin dag <3

Bilde:

Ikke lenge igjen til påske nå, her ser du Jesus på korset:

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits