Utrolig person

Du er en utrolig person du.

 negativt ment!!!!

 

og på FØRSTE JULEDAG av alle ting. kjære deg, spar meg for slik oppførsel.

På denne dag for over 100 år siden begynte hyrdene på marken sin ferd mot jesusbarnet. Jeg synes du kunne spart deg for oppførselen din på denne dagen, vi starter nedtellingen mot jul i dag. 24 luker i gavekalenderen min. (statsministeren (hamsteren) har bare 11 luker igjen, han har spist opp nesten all sjokoladebitene i lukene ALLEREDE!! han gjorde det på 28. november!  jeg klarte og redde 11 biter før han gaflet de i seg, de er halvspiste vel og merke, men jeg puttet dem tilbake i luken og lukket igjen med superlim!!)

 

hehe. ha en fin første juledag mine venner. kos dere med advenslys og snøengler.

"Vi tenner et lys i kveld, vi tenner det for glede. Det skinner for seg selv og alle til stede"

"så går vi runt om en eneste busk BUSK! så går vi runt om en enste busk BUSK! - tidlig en søndags måren" (det er torsag i dag da men, vi kan  late som det er søndag for sangens skyld. hehe)

"Glade jul hellige jul engler daler ned i skjul"

 

 

god jul i stua.

mvh a.l

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits