Siste nytt ang. rettsaken jeg var i ang den pinlige hendelsen i SEPT.

HEISANN SVESANN, HEISMANN !!!

Du og jeg er forskjellige personer. Det skal dette innlegget handle om....

 

A-P-R-I-L-S-N-A-R !!!!!

 

Hahahahah!!!! Du skulle sett ditt eget tryne i et speil eller'no akkurat når jeg sa at det var aprilsnar. Du skjønte apselutt INGENTING!! Du trodde at jeg skulle skrive et innlegg om at du og jeg er forskjellige personer, og  så så du bare at det ble et avsnitt og kom et bilde av en liten mann!! 

Tilbake til det innlegget skal handle om, Magnus Moan og Petter Nortugg. For i går nemlig var jeg i Holmenkollen og der........ UPS !!!!!!!!!  nå kom jeg på noe morsomt. NEMLIG AT JEG LURTE DERE TRILL RUNDT NÅ NETTOPP!! (ista, litt lenger opp i innlegget)

.....HAHA !!!!!   forskjellen på meg og deg du liksom........  ha - ha - ha............Du tenkte ikke på at jeg ikke kjenner deg, hæ? (ler meg ihjel littegranne) Da blir vel det litt vanskelig, eller hva? hehehe. (krøker meg sammen i fosterstilling mens jeg klapper litt i hendene fordi jeg ler så mye) Jaja. nok om det, alle kan ikke være like inteliggente som visse personer. (f.eks en jeg kjenner som skriver en populær blogg osv...(meg)) Hehe!!!!!! HEHEHEHE !!!! HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!

(bilde over: OMG; FETT!!!!!)

.....Jaja, det var dagens fantestrek...

Å herregud jeg ser for meg hvilken debatt dette vil bli.

SORRY hvis dere tok dere nær av den NARRESTREKEN , men tenk nå litt på de fattige barna i Afrika eller alle barna som kommer til og få sokker eller andre unyttige ting i julegave mens dere spiser GRANDIS og koser dere med den nye PlayStation 2 og SIMS 2 på julaften, så finner dere ut at dere ikke har det så ILLE som dere skal ha det til.

Ja det er ikke min feil at du er like lettlurt som et høneegg som ikke har utviklet seg helt ennå.

Men som sagt. Ingen dårlige miner her nei......

(Bildet over: Øverst fra venstre: mandariner, annanas, druer (grønne), mandariner, banan, druer (lilla) epler (grønne) sitron og et rødt eple og noe STYGT som ikke hører inn noen plass!! er det SKILPADDEEGG eller !!??!?!?)

MVH A.L

PS:   Ha en fin natt allesammen! Og alle dere som har tenkt og sove ute i grøfta: HUSK REFLEEEEEEEEEEKS !!!!!!!!!!!!! VIKTIG VIKTIG VIKTIG

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits