Pusser opp

Hei alle lesere (ca 233 stk)

 

Alvorlig tema: Forbedring.

Hva vil dere vi skal starte med?

Alternativene er:

 

Dikterne anbefaler

Spørsmålsrunde

Dikterne stiller seg selv spørsmål og svarer på de i samme innlegg

Outfit (blir ikke aktuelt!)

 

 

Flere forslag? ROP DET UT i kommentarfeltet.

I perioden 16:30-07:00 sover jeg, helst ikke forstyrr akkurat da.

Takk for støtten.

 

 

 

Nå skal jeg gå og servere ferske blåbær til naboen. Tok noen opp fra fryseren i forige uke faktisk. De har stått på baderomsgulvet og tint seg opp i noen dager nå. (Det er ekstra varmt på badet pga. dampen fra dusjen, dermed tiner bæra også fortere)

HAHAH; bildet over er en metafor for bæra i fryseren.

MVH A.L

 

ps. husk å svar i kommentarfeltet på det som jeg lurte på littegranne lengere opp i det samme blogginnlegget som dette. ang oppgradering osv. Det som står over det bildet med han fisken som bærer den armen med mannen på. Hvis du ikke fikk med deg det prøv og start og les innlegget lengre opp. og hvis du ikke intereserer deg trenger du ikke lese dette heller.

 

VIKTIG:

mvh A:L

MVH A.L

 

Én kommentar

danian

08.nov.2011 kl.10:57

Kult

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits