Individet i samfunnet ? Høres dette kjent ut ?

God dag alle våre fantastiske lesere.

Jeg føler det litt slik at jeg som alle andre som har en blogg er nødt til å blogge litt igjen. Liker ikke dette med bloggpress, men slik er det når en er blitt så populær på bloggingen. Jeg liker det.

Over til dagens hendelse: HAHAHA (ikke le om du ikke skjønte den)

Jeg var nemlig på vei hjem fra bussen, hadde vært hos en spesialist(offentlig klinikk). Haha, skulle kjøpe mat til Statsministeren, men han er blitt så kresen i det siste. Spiste ikke opp baguetten jeg laget til han igår kveld engang. Okei, dette gjør meg sinna. Pokker. Uansett, på vei hjem skulle jeg innom 7eleven, de har fått så mye billig mat i det siste. (Dette er bram i og med at 7eleven faktisk er rett borti nabogaten til høyre for bassplassen). Hahaha, jeg glemte å dra innom 7eleven. FINT!!!! 

Bilde:

Gleder meg til neste episode av "OPPGRADER" på tv2 .

 

PS: Jeg skal gå i protest. grunnet personal reasons, og har derfor bestemt meg for å IKKE avgi min stemme ved valget i år. SELF BURN !!!!  

 

klem fra meg . kiss kiss, mvh A.L

ikke ta det kysset personlig, med mindre du er statsministeren eller Aleksander Rybak.

3 kommentarer

Iselin Grundberg

29.okt.2011 kl.15:51

fin blogg

Camilla - kommenterer tilbake <3

29.okt.2011 kl.16:36

nice blogg :D

dikternesverden

29.okt.2011 kl.21:49

Camilla: takk

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits