Hest og sau er egentlig ikke det samme alikevell

Hei igjen!

Da vil vi gjerne begynne dette innlegget med en unskyldning. Unskyld!

MEN det er ikke min feil! Alle til og med den beste, (f.eks meg) kan ta feil en gang i blandt , så jeg synes ikke dere skal anklange meg hele tiden! Fint om dere kan komme med en unslylding til meg i kommentarfeltet under her der du kan skrive unskyld og hvorfor akkurat DU er så lei deg for at du skuffet meg.

Picture:

Hallo! (bare et helt vanlig utropsord, ikke noe spesielt)

Men! Fint om dere kan svare til bake i kommentarfeltet, så jeg slipper og føle meg oversett igjen. Det skjedde nemlig da jeg selv opplevde en rimelig traumatisk hendelse i morgest da jeg selv har en hamster som jeg kaller Statsministeren. Men da oppdaget jeg til min store forskrekkelse at den ikke hadde spist opp kveldsmaten i går, følte jeg meg rett og slett oversett.

Jeg hadde stått på i 1,5 timer for å lage bagetter med kylling. Den lå like hel i buret i morgest. Snakk om å sette pris på maten man får!?!?! (ironi)

IKKE UTSETT MEG FOR DETTE IGJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALDRI!!!!!!!!!!!

takk for meg ha en god jul !!!!!!!!

la mæ vårrå i fred !!!!!!!!!!!!!!!!!! (nordlening)

 

Én kommentar

dikternesverden

28.okt.2011 kl.13:20

KOMMENTER HER !!

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits