Dette er meg:

This is me:

Hahaha! Lurte dere!

Herregud, dere er så dumme! Selv jeg skjønner at katter ikke kan skrive, og dette må skrives, hvis ikke kan det ikke leses, og derfor sier det seg selv at jeg er den kuleste personen! Dere tror jeg er en katt, bare fordi jeg viste dere et bilde av en katt, men det er ikke beviset! Ingen kan stole på en katt!

Dere kan vel utrykket? Slu som en katt.

Ja, altså poenget er at jeg kjeder meg ihjel. Nivået på norske talentet er på bunn.

Jeg vedder en del penger på at jeg selv kunne vunnet norske talenter. Jeg er faktisk et talentfullt menneske, i motsetning til DEG Alex Rosen! Han er en fiasko på dansegulvet! Det er et under at den frosken kom helt til finalen. Jeg skal stemme på alle andre, UTNOM HAN! HEHE.

Dette er meg nå:

Dette er Alexander Rosen, den Rosemaleren:

 

Redd ja!!!!!!!!!!!!!!

Sånn går det når du ikke har talent! Kan ikke klandre meg for det, vetdu!

Kommer uansett tilbake med mer info i morgen, med venlig hilsen:

HAHAHAHA; ler meg ihjel!

Mente selvfølgelig: A.L

LOVE FROM ME: ANONYME LITTERATURELSKERE

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits