Glassets lys

Hei dere!

Ville bare begynne dette innlegget med at jeg vurderer på det sterkeste å skrive innlegget på engelsk(annet språk enn skandinavisk). Takk. Sååå, hva synes dere? Vil dere ha litt engelsk eller litt norsk?

Bildet er hentet fra: www.google.no

P.S: GRUNNEN TIL AT JEG IKKE SKREV HELE URL-ADRESSEN ER FORDI DEN ER BARE SÅ SYYYKT LANG

Bildet er av Norsk tipping. Grunn:Følgende. Spør i kommentarfelt


Ville bare fortelle dere en ting! Idag var nemlig jeg og X-antall personer(min venn og jeg, pluss flere mennesker eventuelt). Vi lå å solte oss i regnet. Jada, jeg vet det høres merkelig ut. MEN, vi kunne jo ikke lå en regnversdag gå med til å vaske eller bake både boller og brus. Eller hva? Hehe... dette spørsmålet trenger du egentlig ikke svare på. men jeg stilte det bare slik at dere lesere ikke føler noen trang til passere dette området. (P.S: Ikke les dete om du er redd for å bli bitt av hvithaien(fisk, eller med andre ord "bitt av meg(basillen)).. Dette var egentlig en fleip som utviklet seg til noe mer spesifikt, JEG ER OVERHODET IKKE EN BASILL!!! Og ikke kommer jeg til å bli det heller. 

Bildet av basillen:

Bildet er hentet fra: www.google.no

P.S: GRUNNEN TIL AT JEG IKKE SKREV HELE URL-ADRESSEN ER FORDI DEN ER BARE SÅ SYYYKT LANG

heheh, sjarmisen selv! Det er meg det!

MVH A.L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

65, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits