NÆH; JEG GIDDER IKKE!

Hei alle sammen, dette er meg som er:  Klin gæren i pæra!!

Sinnataggen. her har du meg! Jeg er den nye sinnataggen! KOM ON, lag en statue av meg også da, for jeg er den nye SINTEPER!

Ja, dere lurer sikkert på hvorfor akkurat jeg bør bli den nye Kongen i Norge, desverre har jeg ikke noe godt svar, men jeg ble ikke sint! Jeg ble jo ikke det! Det er ikke derfor jeg reagerer! Det er ikke det som er grunnen! Grunnnen er nettop som botten på havet, for å se hvordan fiskene reagerte. Det er jo jeg som er den store bossen!

 

 

Spørsmålet er da, hvorfor jeg ikke legger ved bilder i dette innlegget: Svaret er: NÆH, jeg gidder ikke!

Så hvis dere vil ha bilder, får dere finne dem sjæl. Det er bare å gå inn på www.googlge.no og søke på for eksempel: Fisketur, ypper med grandma, forlis, vår Herre, coop mega osv. HUSK FOR ALL DEL OG OPPGI KILDER!

 

Men det som er saken, er at vi har et lite spørsmål. Hva er vitsen i å blogge når vi ikke får en eneste kommentar? (GRÅTE GRÅTE) Så, beflaingen er at om vi ska fortsette å dele vår magiske hverdag med dere, så må dere kommentere det under her. HEHEHE; hør på bossen vet du!

 

Aller beste hilsener: A.L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits