å gud fader korr irritert æ blei!

Å gud fader korr irritert æ blei da æ mærka att ho Yvonne hadde gjømt mobilen min. Det e sanneli nåkka av det værste æ har opplevd, i min lange tid som dektar og historieskrivar. De va fanden ikje lætt å leite den opp att, men æ klarte det telslutt, så æ fekt rengt han godeste Vaktmestern, førr å fortælle hanj att strømmen va gått.

 

Ja, det skal ikke være lett å være meg. I det ene øyeblikket merker jeg at stømmen går, i det andre øyeblikket at mobilen er tom for batteri, og at den sist men ikke minst er borte!

Dere andre gåseunger der ute på marken får ha en fortreffelig søndagskveld, denne vakre søndagen i Mai.

MVH A.L

(Dette innlegget ble egentlig skrevet for en stund siden, men tenkte det passet fint å poste det nå. Beklager for eventuelle skrivefeil, men dere ser vel at jeg har utviklet meg i riktig retning innenfor rettskirvingen de siste 5 årene. HEHEHEHE Men, i aller høyeste grad, jeg synes det var unødvendig å le av meg selv der. Det bare skjedde!)

 

Nå skal jeg forresten på karatetrening! Tulla, men det høres GANGGSTER-AKTIG ut, derfor sier jeg det. 

Hadet folkens, skal oppgradere meg til svart belte på karaten i dag. Snakkes senere, hvis jeg kommer derifra med livet i behold.

Under bildet av huset mitt:

(Fant ikke noe bilde på google av huset mitt)

Meg akkurat nå:

HAHAHAHAHAH, lurte dere igjen. DET DER ER IKKE MEG!!!!!!!!! hahaha, ler meg ihjel:

Dette er meg nå når jeg ler meg ihjel:

Å herregud, nå ler jeg meg hvertfall ihjel, det ligna jo ikke på meg engang!!!

HAHAHAH, dette er på grensa til å bli flaut.

 

Ha en fin torsdag!

MVH A.L

Én kommentar

talesnuppah

08.apr.2011 kl.18:57

Fin blogg<3

Hadde blitt glad om du kommneterte tilbake :D

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits