JULBILEUM!

Heihei! 

Idag har vi faktisk jubilemum. VI skal feire så det holder og så det jomer bortover gatene, 

Det vi skal jubilere er at vi aldri får kommentarer, selv om vi gir dere alt dere måtte ønske mellom himmel og bunnen av havet. Det gjør oss like forbannet som den gangen Yvonne skulle hjelpe oss med søvlskjevaskningen, men da stjal hun alle gullmedaljene våre!!! Vi har forresten hatt en åpning siden sist. Vi har nemlig holdt åpningen av verdens første kasseTV!

 

 

HURRA FOR BYGGINGEN AV DEN NORSKE STATSKIRKE SOM NÅ ER SNART I MÅL !!! JIPPI 

Bildet ovenfor er hentet av: http://rebekka.blogge.no/albums/SerenitySmiles/&task=view&up_id=270

 

Selv er jeg ikke akkuratt den person som mange skulle ønske men uansett hvor uforsåelig folk kan være skal jeg takke for livet, og uansett hvor glad jeg er, så takker jeg. Forresten når jeg kom hjem idga, fant jeg og hamsteren ut at vi hadde mistet kontrollen over sinnebeherskelen vår, noe som ikke er helt bra. Vi har da bestemt oss for å dra ned på legekontoret på kontroll hos legen, slik at det ikke går utover bloggen!!

 

http://www.google.no/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_-pN_hAzLRiE/S8yHHhu7BFI/AAAAAAAADcE/eo421-QCKlc/s1600/_tv__jpg_872732x.jpg&imgrefurl=http://marte-n.blogspot.com/2010_04_01

 

JEG ER BARE SÅÅÅ SINNA!!!!!

Hos legen fikk vi til svar at jeg, og der sto det: Heisen fungerer kun med adgangskort" så da bestemte jeg meg for at jeg der og da skulle gå i protest. Forteller mer om den senere. 

 

Takk for nu. Jeg skal selvfølgelig hilse fra makkeren til skomakkeren.

7 kommentarer

Tanta

04.apr.2011 kl.19:03

Gratulere med Jubileumet. Håper dere får en fin feiring, har ikke hørt dere noe bortover gata, men så hører jeg dårlig da.

LYKKE TIL

dikternesverden

04.apr.2011 kl.20:42

Tanta: Endelig noen som bryr seg. Tusen takk for kommentar, du får en gave litt senere i sendingen. Mange(Rita og Yvonne) tror de er verdens navle. Det stemmer ikke. Ha en fin dag!

dikternesverden

04.apr.2011 kl.21:03

Vilja! :D: jada, fint smil det, men skjønner ikke poenget helt. hva er det du prøver å fortelle? Er du glad, har du fått en overaskelse, eller gidder du ikke skrive noe mer? På forhånd takk.

krizzo

04.apr.2011 kl.21:10

Så fin blogg :))
hahahah, sæær humor as !<3

dikternesverden

06.apr.2011 kl.16:37

CelinaJeanine: ingen kommentar..

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits