Neivell, takk for at du skuffet meg!

 

(hei)

Nå er jeg skuffet altså. Tenk å love noe så stort, men ikke klare holde på løftet! Er det mulig? Ja, tydligvis. Jeg er en normal person som lever mitt liv her i Norge. Vi har en blogg. Sånnt liker vi, eller hva? Så hvorfor er du nødt til å kritisere mitt arbeid her på bloggen?

 

Beklager dette til alle dere som kanskje ikke forstår hva jeg mener i setningene over her. Det er vel heller mindretallet som forstår meningen vil jeg tro. Dere vil jeg skal forklare nærmere? Jau da, jeg skal da prøve: I morgest våknet jeg med lys åpne øye, og med en underlig følelse i ørene. På en måte et øresus. "Suuuussss, sssssssss, suuuuuuuuuuus, shhhhuuuuu, shuuuuuuuuuuuus" ca. slik hørtes det ut. Jeg forsto jammen ikke hva som var galt, før jeg satte meg opp i senga. Vil dere vite hva jeg fant ut i det sekundet? Jau da, jeg skal fortelle det. Jeg fant ut.... (først en liten trommevirvel) 

DADADADADADADADDADA

Billedet ovenfor er taget fra denne side: http://www.aarhustech.dk/?side=303&tmpl=3, 22363 flot billede, danske venner i vores naboer!

Mens vi er inne på saken, driver forresten å skriver et dikt om danske kokker nå for tiden. Skal poste det så fort vi er inne på saken.

Hjertligste hilsner: A.L

4 kommentarer

MEG !!!!!!

26.mar.2011 kl.19:32

herre gud nå er jeg så lei av å gå inn på bloggen deres og se at det ikke er et nytt innlegg her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg går innpå her faktiskk nesten 7 eller 3 ganger VÆR dag, men er det nytt innlegg nei da !!! jeg blir sjempe provisert og lei.Vorfor blogger dere ALLDRI????????????? er det fordi dere ikke har noe å blogge om eller????? skal jeg jelpe dere eller????? med blogg tips???? kansje dere kan blogge om sminke eller uotfit?? eller blogg annbefalinger?? till og med været er artigere å lese om enn dette !!! - nemmlig INGENTIN!!!!

stå på videre . jertlig hilsen fast leser.
sv//takk for kommentaren på bloggen min :D

Anonyme Litteraturelskere

27.mar.2011 kl.17:12

Snerk i kakaoen

kåra kakao

27.mar.2011 kl.17:15

tid for pause:

http://www.inesophiejohanne.blogspot.com/

test it

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits