70% avslag på remabutikken!!

Butikken skal selges! Har et ørestilbud på en rekke butikker rundt om i distriktet. Vurderer selv å kjøpe en. Jeg hater nemlig å skrive innlegg. HATER DET FORDI DU ER SÅ SLITSOM! KRAVSTOR. Herregud. Jeg liker best å lese det jeg selv har skrevet etterpå. For så å analysere det, akkurat som de gjør i Skottland.

Så har jeg en etterforskning på gang da. Vil dere høre om den?

JAJAJA, jeg skal fortelle det, slutt og mas! Herregud, føler meg som en gammel mann med hatt. Bortsett fra at jeg er dame da. Jeg har nemlig en etterforskning på gang, skal saksøke naboen nå. Kan se ut som han har stått opp på feil side madrassen. Hva gjorde naboen? Sende meg et brev i posten. På svensk, vel og merke.

Her er faktisk brevet:

Hej
Jag skulle vilja bjuda dig på middag ikväll kl 8 vid mitt hus (bredvid). vad de tycker om det?
Jag tror att du är en vacker person jag skulle vilja använda annledingen jag måste äta middag med dig. Hoppas du kommer!
Med vänliga hälsningar, Olafson (granne). P.S. Jag bor på gatan bredvid dig.

 

Jada, det kom på papirutgave. Jeg skal sørg....... (må avslutte mitt i ordet fordi det er nødstilfelle)

VARSKO HER! VARSKO HER!

SØK DEKNING!!!

HERREGUD!!! JEG MÅ LØPE SÅ FORT JEG KLARER! PC'EN JEG ARBEIDER PÅ HOLDER PÅ Å SPRENGES I LUFTA! HERLIGHET JEG MÅ KOMME MEG I DEKNING!! HJELP HJELP! EKSPLOSJON! EKPLOSJON!!

Over: bilde av regjeringen. Tok det ikke selv desverre, men jeg har faktisk møtt en annen kjendis.

Bildet er hentet av siden til Bellona: http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.bellona.no/imagearchive/Regjeringen%2520Stoltenberg%2520II_featureimage_foto%2520Guri%2520Dahl-SMK.jpg&imgrefurl=http://www.bellona.no/artikler/artikler_2007/bellona_om_statsbudsjettet&usg=__ScmsRgjHqRVkt3anXYt-VaNCTrI=&h=265&w=399&sz=31&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=E_AhtNPnvHZc1M:&tbnh=134&tbnw=179&ei=uDJ_Teq4IcbtOea1jcEI&prev=/images%3Fq%3Dregjeringen%26um%3D1%26hl%3Dno%26biw%3D1291%26bih%3D560%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=275&vpy=81&dur=1670&hovh=183&hovw=276&tx=191&ty=107&oei=uDJ_Teq4IcbtOea1jcEI&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0

FInt bilde ja!

Takk for meg! Snakkes i dag senere

 

Hjertligste hilsner fra Katten ! (meg)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits