Nytt innlegg

Jeg har faktisk ikke tid til å poste noe nytt innlegg nå, så slutt og mas!

I dag har jeg vært hos frisøren, bakeren og politiet, og en svipptur innom tinghuset. Dere lurer sikkert på hva jeg gjorde hos bakeren i dag, akkurat det kommer jeg tilbake til senere. Det er ganske teoretisk. Skal ta bussen inn til byen litt senere i kveld, skal ikke på teater i dag, men på en liten tur, tørr faktisk ikke gå ut.

Tja, hva kan jeg se? Joda, hvis dere vil at jeg skal beskrive det, kan jeg forsåvitt prøve.

Rett frem: En hylende måke, på vei mot sør. Måken har en fisk i munnen, men mistet fisken på veien. Måken er ikke levende. Den er derimot avbildet på et maleri.

Ned: Mine egne føtter.

Venstre/Høyre: Vinduet. Utenfor vinduet ser jeg naboen. ARG, den bikkja!

Sorry at det tok litt tid, skulle bare trekke for gardinene. Vil ikke at naboen skal spionere på meg i dag også!!!

Høyre/Venstre: Veggen. En hvit vegg: Bilde under:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasket veggen i går. Da ble den kjemperen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opp: Taket. Henger en lampe der, men det er ikke noe vits, for jeg har glemt å sette i støpselet. ÅH, jeg er en komplett IDIOT. Jeg må vel bare ta den ned i gjen og selge den på svartebørsen.

 

TAKK FOR MEG!!!!!!!!!!

Snakkes, kjære lesere

ALLER BESTE HILSNER: A.L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: dikternes@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits