veggens fire vegger

Hei og hå, alle sammen.

Beklager dårlig blogging i det siste, men vi har vært så opptatte med å prøve å få kontakt med Forlaget. Aller helst Cappelen Damm. Så hvis noen der hjemme i dette forlaget ser dette innlegget, vennligst ta kontakt. Vi prøver bare å få dere til å selge noe. Så ingen unskyldning er akseptert når det kommer til utgivelsen.

www.ntnu.no

Bildet over er lånt av http://www.howstuffworks.com/ps2.htm,til deg mister "lovetablert"

Var innom tinghuset idag, og de sa at været kommer til å bli fint, med et lite sørlig lavtrykk fra nord i Oslo Sør, Nord, Øst og Vest. Det kommer til å bli ulikt klima alle stedene i Oslo. Oppsumering av været vil bli å finne på denne bloggen i løpet  av de siste innleggene.

Bildet er lånt av http://www.storm.no/nyheter/2840439, til deg mister "lov etablert"

Hær ser vi været i Tronheim den siste uken.

www.storm.no

eller

www.storm.com

(Husker ikke helt hvilken som funker, men det er nok aller mest trlig at bare en av de funker.)

Hva har dere gjort når det har vært så fint vær i vinterferien? Er selv akkurat ferdig med vinterferien min. Hyggelig hyggelig.

Ja, da har vi publisert dette innlegget og da er vispente på hva du mister lovetablart vil si om at vi har skrevet at vi har lånt bildene våre. Hva sier du til det "jaja.."

 

MVH A.L

En liten valentinesgave til deg idag

bildet er lånt fra http://taroretkjerring.no/stikkord/kylling/

2 kommentarer

LOCA

07.mar.2011 kl.12:36

hei nei jooooooo

dikternesverden

07.mar.2011 kl.14:21

LOCA: Kom til poenget, kjære deg! Jeg kan ikke forstå hva du vil fram til med den kommentaren? Forklar nærmere? Det ville jeg satt UHORVELIG stor pris på!

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits