Nytt antrekk og drømmemiddag med drømmemannen

Heihei kjære lesere :-)

Idag har jeg vært på shopping i storbyen (hehe, sier seg jo selv egentlig), og jeg fant en del nye ting som jeg gjerne vil vise dere. Var forresten innom frisørsalongen idag og, og der fikk jeg et par tips om hvordan man bør behandle håret sitt når man dusjer ;)

Her er de ti tipsene:

- Bruk sjampoo

- Bruk balsam

- Vask håret oftere enn én dag i uka

- Vask håret med en temperatur på vannet som føles behagelig

- Tenk på at du skal vaske håret, vet at mange sliter med dette

- ++

Jeg fant forresten også en bluse på en butikk, som jeg kommer til  å nevne lenger ned i innlegget, som jeg syntes var veldig fin.

Kjøpt på fellekjøpet.

Bilde er hentet fra www.google.no

Hentet fra www.google.no

Over til noe annet!

Idag har jeg virkelig hatt drømmemiddagen med drømmemannen min, (KUN i min egen fantasi)

Dette var hva som skjedde:

Vi sitter der på det runde bordet, akkurat som Lady  og Landstyrkeren. Han sier til meg, "Så koslig". Jeg smiler tilbake. hehe, litt sjenert da. Jeg er så søøøøt ;)))

Her er et bilde av han! (P.S. Han er kjendis)

BRAD PITT (Hentet fra www.google.no)

Ikke for å skryte, men vi skal forresten gifte oss til sommeren. Er i full gang med planleggingen, og prøver å leie et lokale til alle gjestene. Regner med at det kommer rundt 600-700 mennesker, siden Brad er filmstjerne kjenner han ganske mange. Blant annet Angelina Joile :-)

MVH A.L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits