Natten i havna på Gardemoen

God dag! :-)

Jeg begynner bare rett på sak. Litt av en dag det har vært idag. Jeg og en venn, som jeg vil velge å kalle som X (ukjent), har vært på Oslo City, noe som jeg vil velge å kalle som KAOS!!! Det var tilogmed en skyteepisode der idag. Eller iallefall nesten :-))

Bilde fra skyteepisoden:

 

 

Se til høyre på bilde å du vil komme til å se en holme!

Jeg kom forresten på en annen ting idag og. hehe! Jeg skal på TV!!!!! :-))))

Noen som vet hvor de har brendte mandler på til salgs?

Det er det jeg lurer på etter som jeg trenger niste til den kampanjen vi bedriver.

Siden dere sikkert ikke hvet va jeg prater om kan jeg bare poste den eposten jeg fikk fra sjefen her nå for et øyeblikk siden;

Kjære deg.

Vi har tydeligvis det samme synet på livet, noe som er svært gunstig i vårt arbeid mot den tilstående livredningskampanjen vår.

Jeg vil anbefale Dem og gå på et lite sinnemestringskurs. Ta kontakt med meg, så skal jeg se hva jeg finner som passer for deg og dine behov.

Det jeg også vil nevne i dette formelle brevet er at jeg personlig har sans for din type megling, så det er en mulighet for at du kan bli min assisterene sekretær i de kommende ukene, i stillingen som forsvarsminister/gymlærer.

I tillegg til å kalle deg pøbel (hehe) jeg likere at du og jeg har en humoristisk tone oss i mellom J.J.

Du skal få din del av beløpet, ang. livreddningskurset vårt. Dette er noe som jeg regner med at vil tilsvare en par-tre millioner kroner!

Kampanjen vil de slik ut:

Du (assisterende sekretær) Vil gå rundt med en plakat med denne påskriften:

"VI TAR PÅ OSS JOBBEN.

VI REDDER LIVET DITT OM DU MÅTTE ØNSKE

VI HJELPER DEG Å OVERLEVE

BRUK VÅRT LIVSFORKRINGSSELSKAP, VI REDDER LIVET DITTPÅ STEDET.

Pris? Ikke tenk på det, du! Vi sender regningen i posten?"

 

Ta kontakt.

MVH Direktøren.

GUUUD HVOR JEG GLEDER MEG! MER INFO KOMMER SENERE!

Radio1 Extraleker!
Over: Naboen (hehe)
Under: Bilde jeg tok i morgest, da jeg skulle handle inn noen gaver til veledighet.

 

Beste Hilsner: A.L

2 kommentarer

Jaja...

16.feb.2011 kl.14:01

Bildet av kua er vel ikke fra i dag når vi først er inne på slike ting, men fra: http://hverdagenogmeg.blogspot.com/2010/12/ku.html

Jaja...

16.feb.2011 kl.14:10

Og det andre er Geir sitt bilde.. http://www.flickr.com/photos/damiel/2722997118/

Syntes du det er greit å forsyne seg av andres bilder for så å ta æren for dette selv? Anbefaler deg å sette deg litt inn i hva loven sier, her kan du lese: http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html

Og ironisk nok står dette å lese nederst på bloggen din: "blogg.no leverer teknologien bak dikternesverden. Bloggen skrives av © dikternesverden og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse."

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits