Beklager på det sterkeste!

Har fått ny manager!

Vi beklager feilen som ble gjort forleden dag!

Synne Ingrid oppdaget at det ikke var yatzi vi spilte alike vell, hun valgte å kommentere det her på bloggen.

Vi setter uendelig stor pris på at dere lesere tar opp ting dere oppfatter som støtende eller ubehagelig.

"Hjelp! Jeg er uskyldig! Skal du komme å rette her på bloggen min?

 Vil du jeg skal ansette deg som manager?

Hva vil du fram til? Komme her og komme der, kritikk dagen lang. Det der var som få et hart slag i magen. HJELP! Bakholdsangrep! Beklager for at jeg ikke spiller TV-spill dagen lang! Unskyld meg men kan du fortelle meg NÅR det ble ulovlig å spille brettspill? Jeg skal innrømme det, jeg vant ikke akkurat den runden, men du behøver vel ikke anklage meg for å ikke spille det spillet du ønsker? Jeg er en voksen kvinne. Mens vi er inne på saken: Tusen takk for opplysningen! Det har seg slik at en eller annen har vært her på bloggen og endret bildet (den idioten! ARG)

Som takk vil jeg personlig overekke ekstrapoeng til deg! Gratis tilgang på www.dikternesverden.blogg.no livet ut! HURRA FOR SYNNE INGRID; vår hedersgjest idag!"

 

Vi setter stor pris på våre fantastiske lesere, spesielt vår HEDERSGJEST (og statsministeren)


 

Beste hilsner:

 

Heia Norge i Finalen!

Én kommentar

annanine

01.feb.2011 kl.03:15

ja nå e eg her, å vente veldigt på å få veda fremtidå mi..........du verden det kan bli spennende.......bare si at profilbildet ditt ligner lakris, altså hunden min hvis det hadde vært skikkelig svart, ser jo ut som en sau,, ellers så venter jeg på fremtiden:)

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits