Morgendagen ligger i Jensemann sine hender.

Heisann :-))

Ja, nå skal jeg legge bort alle bekymringer her og ta fatt i middagen :o) Tid for middag er det snart her i gården. Hehe

 

Ja, dere vet best selv kjære lesere. I kveld hørte jeg nemmelig på radio, P4 for å være mer inntolerant. Jeg hørte da på livets vanskelige skjebne For dere som ikke fikk høre: Her tar jeg et sammendrag av det jeg hørte:

"I vårt gode naboland Egypt, har de ikke utviklet  de seg ikke på flere 100 år, her er nemlig sosial uro. Dei føste kineserene trivas ikkje med dette, me pakkar kofferten og drar ut av landet." 

Som sagt, som gjort det ligger i sakens natur. Jeg er så forbanna på disse kineserne som ikke klarer å holde fingrene unna Egypts høye pyramider. Men det er såklart saken sett fra en annen vinkel, jeg fikk en ny hårkutt i går!

 

Alla denne fruen .  Takk for meg, oppdaterer når jeg ikke er så stresset. en annen gang, kjære vene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits