Ring ambulansen!!!! Vær så snill

Heihei :-))

Dette blir mest et bildeinnlegg da jeg ikke orker å å sitte foran pc'en å skrive, når Statsministeren er syk.. :(

Alle sammen!!! Ønsk han God bedring, han vil sette pris på det! :-)))

Morgen dagen i bilder:

først dro vi til parken :-))) Hvis du ser til høyre på bildet, sånn cirka midt på så ser du oss! :-)) Jeg sitter i hvit t-skjorte og hamsteren like ved.

Skal ta meg tid til å skrive en tekst/dikt til hansteren! Kan legge ut diktet senere idag, men husk at selv om diktet er til hamsteren kan du lese det du og :-)

 

Her bor tanten min :-)) Midt i bildet, kan du muligens se en fotogen dame.. Det er min tante, altså min fars søster.

 

Her ser du et bilde av henne:

Dyrlegen er foreløpig ikke ute på jobbjakt, men om du har en arbeidsstilling ledig, så kan jeg steppe inn istede. Selv om jeg ikke har noen utdanning utenfor medisin er jeg ganke erfaren med bedøving av dyr. Det er bare også be dyret tygge på et par paracetter det (kanskje litt flere enn dyret egentlig tåler)... ;-) Jeg er sannelig meg ikke dum..

Har forresten også kjøpt inn mange bananer idag. Her er et bilde av de, fordi de er sååå gule. Tror kanskje de er feilvarer siden de er så gule.

Skal deffinitivt gå tilbake til butikken å klage...

 

MVH A.L

6 kommentarer

oda

13.jan.2011 kl.19:42

:D

Solveighh

13.jan.2011 kl.22:19

Haha, kreativt! Likte denne bloggen, altså :D

dikternesverden

13.jan.2011 kl.22:23

Solveighh: Bra, hadde ikke forventet meg noe annet. Denne bloggen er jo for alle aldre, og også for de som leser sakte. Vi ser jo tross alt ingen ting til felles med lesingen :-)

MVH A.L

» EMILIE HEXEBERG

13.jan.2011 kl.23:02

haha

verichsen

14.jan.2011 kl.11:17

Hehehe.. god bedring til statsministeren....

Gossip G

24.jan.2011 kl.01:21

Dokker e serr merkelig, men på en god måte! : D

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE For kontakt: anonymelitteraturelskere@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits