Jeg er med på korslaget!

 

Hei!

Etter den utrolige responsen vi fikk på forige innlegg, bestemte jeg meg for å melde meg på Det Store Korslaget, på laget til Eirik og Kent.

Grunnen til at jeg valgte de var at de minner meg litt om en ungdom jeg møtte på bussen forige dag, det var som  et tegn fra Herren. Vi har i grunn litt personlig kontakt.

Jeg heier også litt på: Anine Stang, Elg, Torsdag Kveld fra Nydalen, Peter (Bekjent), Torhild Sivertsen, Lene Sivertsetsen, og selvfølgelig: Mr. B. Obama

Han var ganske flink i følge meg, jeg synes stemmen er klar og god, minner meg om barndommen da jeg hørte på Elvis Prestli og Cliff Richard hver dag hver dag. Stemmene er like som bare det, stjernene blinker og jeg er klar til å drømme meg bort.

Cliff, med sin praktfulle stemme. Han skaol jeg stemme på i Det Store Korslaget! Jeg sitter med min telefon  her og ringer 1881 for å finne nummeret til Cliff, vår alles helt. Igrunn har jeg også funnet noen bilder på google, men jeg kjenner ikke igjen den mannen som jeg heiet på i fjorårdets sesong av Slaget?

Ja, dette ble litt av et bildegalleri av kjente sangere, håper som sagt dere heier på meg i dag på det store korslaget. på laget til Torsdag Kveld fra Nydalen!

Skal foresten også hilse fra Katten (har fått nytt garnøste, bilde under)

(utydelig bilde)

 

 

God helg! A.L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE

Kategorier

Arkiv

hits