Vintersukk

Hei alle !

Nå har jeg sneket meg unna bare for å skrive et innlegg til alle våre fans!

jeg har forøvrig noe å ta opp på bloggen, angående den nyeste høstkoleksjonen til visse butikker og annsette, som gjøres klar for julehandel. Over til overskriften for denne gang:

Hehe, skal si jeg sto og glodde lenge på den uforskammede mannen som oppførte seg noe helt idiorisk , tirsdag ettermiddag: Her er hendelsen:

Foreningen hadde et bilde, lingnende dette:

 

Faktisk glodde denne karen som om han aldri hadde vært i Norfe før. (Norge) jeg følte meg mer eller mindre truet av tilstanden, og tilkalte dermed brannvesnet, som kunne sikre området. Mannen så truende ut, og enten er det noe galt med mine øyne (Noe jeg tviler sterkt på i og med jeg tok en synstest, 22. oktober for noen år siden)  eller så kan visse personer se at denne personen står med en pakke fyrstikker i venstre hand, truende til å tenne på hvilket som helst hus i nabolaget. Takk

Herregud kan jeg bare si. I og med det, satte jeg opp dette skiltet i hagen, som jeg forøvrig fant på veien mellom Moa og huset mitt:

Jeg satte det opp i hagen, grunn: Naboen oppfører seg mer og mer som en reinsdyr.

Herregud, i dag gikk han (nevner ingen navn) (naboen) (reinsdyret) runt med brun lue.

Ja, okei det er kaldt men trenger ikke gå rundt med horn på hodet av den grunn. Jeg ber dem vennligst skjekke inn på dette hotellet snarest:

 

Snakkes igjen ved en senere anledning, kjære lesere.

Mvh: A.L

2 kommentarer

anonymus

03.nov.2010 kl.00:09

Du må skifte header snart, begynner å gå lei... hilsen daglig leser :)

Anonyme Litteraturelskere

04.nov.2010 kl.15:32

Aiai captain. problemet er at vi ikke vet hvordan det gjøres, men jeg tar meg fri fra jobb i morgen for å forske på saken. Takk for henvendelsen.

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE

Kategorier

Arkiv

hits