Jaggu!

Hei dere!

Da er det jaggu meg bokket for et nytt innlegg :o) Igår formiddag kom jeg over noe morsomt, var nemlig innom Senteret (husker ikke het hva det heyer der det var, men tror det var ganske langt dør). Det som skjedde på senteret var nemlig det at en gammel dame (rundt 20-30 år) kom bort til meg å spurte hvor gammel Statsministeren var(Hamsteren).... Gjett hva jeg svarte da!!

Hva tror dere?

Jeg svarte selvfølgelig at Statsministeren var 01 år 02 måneder 57 dager 3/4/5/6/7/8 timer gammel.. Begynte egetlig å lure rpå hvorfor hun spurte for HALOOOO.... Lurer du på hvor gammel han er kan du jo bare følge bloggen.... Ehh!


Forresten så er det mange av dere som har spurt om hva hamsteren vår heter og han heter nemlig Statsministeren, hvis du lurer på hvor gammel Statsministeren er så kan du jo bare lese lengre opp!!

P.S: Hvis du ikke lurte på hva Statsministeren het, så hadde du ikke trenigt å lese det som står ovenfor dette! Hallooo, det sier seg jo egentlig selv.

Da tar jeg god natt!

Her kommer noen bilder fra dagen vår på Senteret:

Her på Bølgen kjøpesenter.

Her på Sandvika storsenter.. (På dette kjøpesenteret var jeg i sommer)

Her på Buskerud storsenter.

Her er jeg i Tromsø. ( det er ikke sikkert du kan se meg, men jeg står rett ved siden av brooen.


Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dikternesverden

dikternesverden

64, Øystre Slidre

Halloen Dette er en blogg av oss - nemelig: Anonyme litteratur elskere. Her vil vi dele våre dikt, der vi skildrer alt mellom husets fire vegger og muldvarpens underjordiske hule. Vi vil også dele våre meninger om nytt og gammelt her på bloggen. Adjø. PS! VIL DU HA ET PERSONLIG DIKT? I GAVE, ELLER TIL DEG SELV? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGGADRESSE, OG HVA/HVEM DIKTET SKAL OMHANDLE. NOEN GANGER KAN DET HENDE VI BRUKER LENGERE TID PÅ DIKTET, MEN DA VIL DIKTET OGSÅ FÅ BEDRE KVALITET. MVH ANONYME LITTERATURELSKERE

Kategorier

Arkiv

hits